Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Peter Pepke med pokal og diplom, flankeret af Jesper Boelskifte, formand for Dansk Sommelierforening
Peter Pepke er Danmarks bedste sommelier
De danske mesterskaber for Sommelier blev afviklet i forbindelse med den stort anlagte internationale fødevaremesse Tema 2011 i Bella Centeret.

Peter Pepke fra Michelin stjerne restauranten Herman, levede op til favoritværdigheden og løb af med sejren. Dagen forinden kom Peter ind på en flot 2. plads i tjenerkonkurencen ved Tema 2011. Med Danmarksmesterskabet i hus, er Peter nu kvalificeret til at deltage ved de kommende verdensmesterskaber. DM bestod af en række teoretiske og praktiske prøver, herunder blindsmagning.

Hvad er en Sommelier? Ifølge Sommelierforeningen er Sommelierens job først og fremmest at vejlede restaurationsgæstens valg af vin og andre drikkevarer, og med en god viden om både drikkevarer og gastronomi være den der kombinerer menu og
drikkevarer til en perfekt harmoni.