Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Få din egen vintjener, og så er han endda gratis
Din vintjener guider dig via din mobiltelefon til at vælge den rigtige vin til maden.

Din vintjener har opskrifter på let og moderne mad og guider dig til det perfekte vinmatch. Vinene som vintjernen foreslår kommer fra de store danske kæder og supermarkeder. Let og overskuelig kan du se hvor du kan købe vinen og til hvilken pris.

Lad vintjeneren finde den rette vin til f.eks. sushi eller laks. Du kan også gå på jagt efter nye og spændende opskrifter, prøv f.eks. ""Mørbrad stegt i parmesansmør med ratatouille"" eller ""Mandelis med citronsirup"", og samtidig vejledes du til at finde de rette vine til de spændende retter.

Aov har prøvet Din vintjener som er let at betjene og har mange inspirerende opskrifter. Applikationen har flotte billeder i høj opløsning, der giver et godt indtryk af den enkelte ret. Vintjeneren er god til at matche vin og mad, og du kan sikkert lade dig guide. Eksempelvis leder Vintjeneren dig sikkert frem til Beaujolais og Bourgogne til en perlehøne.

Mængden af opskrifter er ikke så stor som på deciderede kogebøger, men rigtig god for dem som kan undvære frikadeller og hellere vil inspireres af "jordbær med serranoskinke" og andre nye muligheder som virker let tilgængelige.

Din Vintjener er udviklet af det franske handelskammer, og netop franskmændene er kendt for at gå meget op i det perfekte match mellem vin og mad. På fransk taler man om "un bon marriage" når man matcher mad og vin. Man taler altså om et godt ægteskab. Det ville være en ekstra styrke hvis andre end franske vine blev præsenteret, men "Din Vintjener" er et rigtig godt værktøj for dig der vil vejledes til det rigtige match.

Din vintjener er gratis og kører på Iphone. En Android version er planlagt.

Se hvordan den virker og download applikationen klik her