Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Vinoteket i Nimb danner rammen om den nystartede vinklub
Ny vinklub med imponerende program
Vinoteket i Nimb har netop åbnet ny vinklub med eksklusive smagninger, hvor internationale og kendte vinproducenter præsenterer deres vine og deres historie. Niveauet for arrangementerne synes at bevæge sig på et højt og ganske ambitiøst niveau.

Idémanden er Jacob Kocemba, chefsommelier på Nimb. Jacob der i parentes bemærket tidligere har vundet de Nordiske mesterskaber for sommeliers, og VM for tjenere. Jacob udtaler til aov.dk at målet med vinklubben er at holde månedlige smagninger med profiler fra vinens verden. På toppen af denne vinklub, arbejdes der også med en Champagneklub, der i lighed med vinklubben vil holde månedlige smagninger.

Udover de fastlagte månedlige smagninger i vinklubben vil der også komme lidt mere spontane ”ad-hoc” arrangementer, når en vinmager eller en vinpersonlighed er i byen udtaler Jacob.

Jacob fortæller begejstret om tidligere besøg af bl.a. Peter Vinding-Diers, den kendte danske vinpersonlighed der bl.a. står bag denne uges vinder på aov.dk med vinen "Don Rudolfo". Et hurtigt blik over de kommende arrangementer afslører at flere profiler er på vej, bl.a. Peter Vinding-Diers' nevø, Peter Sisseck. Se bare disse eksempler fra vinklubbens program:

29 . september
Winemakers Dinner Gérard Bertrand
Vinsmagning efterfulgt af middag ledsaget af enkeltmarksvine fra Gérard Bertrand

26. oktober
Winemakers Dinner Castello Banfi
Middag med vine fra en af de største producenter af vin i Brunello di Montalcino, Castello Banfi

10. november
Winemaker Peter Sisseck præsenterer nogle af sine vine i Vinoteket

Medlemskab af vinklubben koster 395 kr. per år + et indmeldelsesgebyr på 50 kr. Der er brugerbetaling på de enkelte arrangementer - medlemskabet giver fortrinsret samt visse fordele i.f.m. leje af lokaler mm.

Se mere på www.nimb.dk