Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Vinglasset der er lige til at tage med på picnic, eller hvis du skal have et enkelt glas til maden
Nyt produkt med stor succes
James Nash's "cup-a-wine" koncept som blev sablet ned af investorerne i det engelske reality TV program Dragons Den, har nu efter lanceringen fået stor succes og dermed oprejsning.

I programmet får iværksættere 3 minutter til at overbevise repræsentanter fra venturebranchen om at de skal investere i netop deres ide mod at få 25% af virksomheden.

James Nash fremlagde sin ide om at sælge vin i plastikglas med tæt låg. Han så et store potentiale for brug af disse i rejsebranchen, til picnics, koncerter m.m. Dommerne mente slet ikke det kunne sælges.

Nu har James Nash bevist det modsatte. Efter lanceringen hos Marks & Spencer i juni er hans enkeltsglas Shiraz, Rosé og Chardonay, med vin fra franske Le Froglet, blevet revet væk fra hylderne. Marks & Spencer kæmper for at følge med efterspørgslen.

Hvert glas er 187ml svarende til en fjerdedel af en hel flaske og koster lige over 20 kroner. Vinen i glasset er en kvalitetsvin fra Marks & Spencers normale flaskesortiment.

I Daily Mail citeres Marks & Spencers vinansvarlige for at sige: "Dette er et virkeligt spændende skridt for M&S - vores undersøgelser har vist at kunderne virkeligt foretrækker lettere flasker så vi tænkte vi ville tage skridtet fuldt ud og tilbyde kvalitetsvin lige til at drikke fra et glas. Vi kan se at mange som er på vej hjem fra arbejde nyder et enkelt glas på vejen i toget mens de slapper af. Samtidig kan vi se at de er meget populære i vores butikker som har mange turister."

Alt om vin bekendt, findes dette koncept ikke i den danske detailhandel endnu.

Hvad synes du som forbruger, kunne du finde på at købe et sådant glas? (kommenter meget gerne denne artikel).

Og hvad siger detailbranchen hvem bliver den første i Danmark?

Firmaet bag findes på www.wineinnovationsltd.com

Alle kan kommentere denne artikel, ved at klikke på den grønne "kommenter" i bunden.
Yvonne Malm
Lysande idé !!!!!!!!!!!!!!

Introducera genast i Danmark och även i Sverige !
Anne Tipsmark
Jeg kunne godt finde på at købe dette produkt. Det er en god idé til skov/ strand/havneturen.
Innie
Umiddelbart en smart løsning på "et glas vin", og i en snæver vending til en skovtur er det da sjovt, hvis man ikke er nok til en flaske.
Meeeeen ... jeg vil dog stadig foretrække at købe en god flaske til 80 kr og så drikke den af et ordentligt glas og proppe eventuelle rester til.