Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Opslag


Anne Juel Christensen, ønolog på Dansk Vincenter, med ansvar for bl.a. Nordlund
Verdens bedste restaurant har dansk vin på kortet
Restaurant NOMA har netop sat den Danske rødvin Nordlund på vinkortet. Der er tale om en specialaftapning af Nordlund 2008. NOMA’s sommelier, Pontus Elofsson udtaler at Nordlund 2008, Fad no 6 er den klart bedste Nordiske vin.

Dansk Vincenter fortæller om denne specialaftapning: ”Fad nr. 6 som vi kalder denne aftapning er et blend af Castel- og Rondodruer. Vinen har ligget på et nyt fad af Ungarsk eg i ca. 6 måneder. Vinen er blendet og tappet med Dansk Vincenters ønolog Anne Juel Christensen i spidsen. Anne Juel Christensen har i arbejdet med fad nr. 6 haft et spændende samarbejde med branchefolk og ikke mindst med sommeliers fra udvalgte Københavnske toprestauranter. Vi er naturligvis stolte og beærede over at en restaurant som NOMA er gået med i dette projekt”

Casteldruen er en sort man på Dansk Vincenter, som en af de få vingårde i Danmark satser på som fremtidens sort