Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Winemakers dinner

Vinmiddag i Restaurant Fredensborghusene 21/11

Mads Rubæk og Jonas Larsen overtog forpagtningen af Restauranten Fredensborghusene i 2019. De byder på et kvalitetskøkken baseret på de bedste råvarer i sæson, nordiske smage med franske teknikker.

Til dette arrangement har de kreeret en spændende middag, som Ole Sørensen fra Emilie Vin har sat vine til.

Kammusling - æble - brunet smør - karse
Weingut Zähringer, Cremant Baden Brut - Baden, Tyskland

Skagen skinke - jordskokker - kapers.
Domaine Léon Boesch, Pinot Gris Clos Zwinkel 2018 - Alsace Frankrig

Sprød vildt croquette - rødbede - skovsyre.
Castato Prime Donne, Rosso di Montalcino DOC 2018 - Toscana, Italien
og
Sylvain Loichet, Côtes-de-Nuits Villages "Aux Montagnes" 2018 - Bourgogne, Frankrig

Gråand - selleri - tyttebær - glaze - tallerkensmækkere.
Domaine des Baguiers, Bandol Rouge 2016 - Provence, Frankrig
og
La Dama, Amarone della Valpolicella 2015 - Veneto, Italien

Chokolade kage - blåbær - salt karamel - æble sorbet
Domaine des Schistes, Maury La Cerisaie 2019 - Roussillon, Frankrig

Pris pr. person for 5-retters menu, 7 vine samt kaffe og lidt sødt
kr. 775,-

Maximum antal deltagere er 44 - Først til mølle.

For tilmelding:

www.emilievin.dk - Vinvælger - Arrangementer

eller

Emilie Vin v/Ole Sørensen 21445363 - olesoe@mail.dk
link til arrangement


Lokation:
Restaurant Fredensborghusene
Bakkedraget 43
3480 Fredensborg
Dato: 21/11
Tid: 18:30-23
Pris: 775 kr

Emilie Vin
Fredensborg
www.emilievin.dk