Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Winemakers dinner

VIP Bollinger RD Restaurant Geranium

VIP aften med Bollinger og deres prestigechampagne ¨RD¨ tilbage til 1976 på 3 stjernet Michelin Restaurant Geranium.
Bollinger Champagne R.D. er en af verdens bedste og mest eftertragtede årgangs/vintage Champagner og lavet på druer fra 100% Grand Cru og Primier Cru marker. Det er populært sagt Vintage Champagne frisk fra Bollingers kælder. RD står for Recently Disgorged. Vinen er lagret minimum 8 år og vinen degorgeres umiddelbart før den slippes fri på markedet, hvorfor den både rummer den modne Champagnes kompleksitet og fylde og den frisk-degorgerede vins finesse og ynde. Bollinger udbyder løbende små partier af forskellige årgange som Vintage R.D. Dato for degorgering kan aflæses på etiketten. Den laves i al for små mængder og bliver gerne revet væk.
<br></br>
Verdensberømte Bollinger blev grundlagt i 1829. Champagne Bollinger er et af de mest respekterede vartegn for kvalitet og luksus, og husets track-record for konstant topkvalitet er uden sidestykke. Bollinger er James Bonds yndlingschampagne og er topscorer i et utal af vinguider.


Vi skal smage ikke mindre end 8 årgange af denne kult champagne, flere af dem i store flaskeformater! En once-in-a-lifetime oplevelse!Aftenen indledes af Bollingers La Grande Annee i den nye monster årgang 2008.
<br></br>
På den 3 stjernede Michelinrestaurant (Danmarks første!) Geranium kreeres et lyst, let og dynamisk køkken. Missionen er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser - restaurerer, udfordrer og beriger. "Dynamisk betyder kraft og står for de levende, formende kræfter i naturen. Disse kræfter er ikke synlige, men deres "aftryk" i det biologiske er. Virkningerne kan ses, hvis man lærer sig at iagttage og forstå forbindelsen mellem de formende kræfter og de fysiske stoffer i alle organismer". Køkkenet sigter højt og kokken Rasmus Kofoed har tidligere vundet Bocuse d’Or (det uofficielle verdensmesterskab for kokke).
Geranium er netop blevet kåret til den 5. bedste restaurant i hele verden!
link til arrangement

Lokation:
Restaurant Geranium, selskabslokalet
P.H. Lings Allé 4, 8. sal
2100 Kbh Ø Kbh Ø
Dato: 20/11
Tid: 19-22:30
Pris: 4995 kr

Philipson Wine
Kokkedal
www.philipsonwine.com/