Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Winemakers dinner

AFLYST - EL ENEMIGO, WINEMAKERS DINNER, MASH ODENSE

En uforglemmelig og sjælden aften med El Enemgio Wines hvor vi skal smage 2013 El Gran Enemigo Gualtallary som i 2018 blev tildelt de magiske 100P af ingen ringere end Robert Parker! Vi skal også smage et fund i den anden ende prisskalaen: El Enemigo Chardonnay 2016 som får hele 98P og rates som den bedste vin i verden under 30$ af James Suckling. Enemigo er et joint venture mellem Adrianna Catena (yngste datter af Nicolas og Elena Catena) og Alejandro Virgil, som er Chief Winemaker på Bodega Catena Zapata, Argentinas nr. 1 producent af kvalitetsvine. Adrianna er historiker og Alejandro winemaker og de har begge ønsket at søge tilbage til tiden da de første europæiske immigranter kom til Mendoza og søgte at lave vine af samme høje, eller bedre kvalitet end hjemme i Europa. Vinene har fokus på frugt, terroir og mineralitet og frem for alt elegance! MASH står for Modern American Steakhouse, og er grundlagt af samme ejere som Sommelier og Umami i København. Mash-restauranterne i københavnsområdet er en kæmpesucces og har bredt sig til Århus, Hamborg og London. Restauranterne er danskejede og danskdrevne, men helt ned i detaljen gennemført efter amerikansk steakhouse- forbillede. Det vil sige oksekød af allerhøjeste kvalitet, amerikansk inspireret spisekort og tjenere, der ved, hvad de har med at gøre, og som i ord og handling viser, at de er til for gæsten

1. ret
2016 El Enemigo Chardonnay, Mendoza, Bodega Aleanna (98P James Suckling)
Hvide asparges med beurre-noir hollandaise

2. ret
2014 El Enemigo Cabernet Franc, Mendoza (96P Tim Atkin)
2013 El Enemigo Malbec, Mendoza, Bodega Aleanna (95P Tim Atkin)
Ristet torskeryg med svampe og rødbede


3. ret
2011 El Gran Enemigo, Mendoza, Bodega Aleanna (95P Robert Parker)
Kalvehale-rillette med chorizo og blodpølse


4. ret
2013 El Gran Enemigo Single Vd Los Chacayes Bodega Aleanna 97P James Suckling
2013 El Gran Enemigo Single Vineyard Agrelo Bodega Aleanna 96P James Suckling
NY strip fra USA med MASH kartoffelmos med løg/bacon, råstegte blomkål med nødder og parmesan, samt pebersauce

5. ret
2013 El Gran Enemigo Gualtallary Bodega Aleanna 150 cl (100P Robert Parker
Ribeye fra Uruguay med trøffelfritter, MASH slaw og rødvinsauce
link til arrangement

Lokation:
Restaurant MASH
Vestergade 11
5000 Odens Kokkedal
Dato: 19/6
Tid: 19-22:30
Pris: 895 kr

Philipson Wine
Kokkedal
www.philipsonwine.com/