Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Winemakers dinner

Zorzal - Det anderledes Argentina - Winemaker's Dinner - PMY

Zorzal rebelske ildsjæle fra argentinsk boutique winery i 1400 m. højde ved foden af Andesbjergne i Mendoza.

Grundlagt i 2007 af Michelini brødrene Gerardo, Matias og Juan Pablo. De tre ildsjæles filosofi er, at man skal turde gå mod strømmen og eksperimentere for at lave banebrydende vine. Allerede med deres første årgang 2008, vandt de stor respekt.

Brødrene tror på at jo mindre de piller ved vinmarkernes naturlige økosystem og vinens gæring, jo mere spændende, unikke, rene og vibrerende vine får man. Vine, der tydeligt afspejler Gualtallarys fantastiske terroir.

Druerne høstes i hånden og gæres med deres egen naturlige vildgær. Der anvendes kun en smule ældre fade, som ikke maskerer den rene frugt og ellers foretrækkes gæring og lagring på cementranke, både traditionelle og æggerformede.
Intet er helligt hos Zorzal, hvor man skaber anderledes luftige og elegante argentinske vine.

Restaurant PMY er en latinamerikansk restaurant i Tordenskjoldsgade lige bag Det Kongelige Teater. Bag det autentiske køkken står 3 topkokke, der hver især har taget deres hjemland med til PMY. Karlos Ponte er kendt fra den venezuelanske gourmetrestaurant Taller, og han har en fortid fra både Noma og El Bulli. Måske har du også set ham i Masterchef. Bag PMY står også Diego Muñoz fra Peru og Emilio Macias fra Mexico.
link til arrangement

Lokation:
Restaurant PMY
Tordenskjoldsgade 11
1055 København K
Dato: 29/8
Tid: 19-23
Pris: 895 kr

Philipson Wine
Kokkedal
www.philipsonwine.com/