Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Winemakers dinner

Fullerton Winemakers Dinner på Restaurant Trio

Mit gudbarn og immigrant til USA laver skøn boutique vin med familien
Nye spændende vine fra kølige Oregon, USA! Alex Fullerton kommer til Danmark og holder winemaker's dinner

Fullerton er friske silkebløde vine med fokus på elegance og livlig syre. Vinene fra kølige Oregon er derfor elegante alternativer til Bourgogne og New Zealandske Martinborough. Det er et familieprojekt, med mikroproduktion, hvor der virkelig bliver kælet for detaljerne. Det er USAs svar på hvid og rød Bourgogne i lokal fortolkning.

Familien Fullerton består af af Eric og Susanne Fullerton med sønnen Alex som drivkraft og winemaker. Eric Fullerton fik allerede som ung passion for vin, da han arbejdede på en vingård i Tyskland og senere smagte vine med mig i Danmark og Frankrig, da vi er barndomsvenner. Jeg er i øvrigt gudfar til Alex Fullerton.
Unikke Marker og bæredygtig vinproduktion.

Alex Fullerton er en af Oregons kommende stjerner og har bl.a. høstet erfaringer i New Zealand og hos de berømte nabovingårde Penner-Ash og Bergstrom og mange af hans vine har allerede fået 90P eller mere. Vingården er beliggende i det berømte Willamette Valley og man fokuserer udelukkende på bougognedruerne Pinot Noir og Chardonnay. Klima og jordbundsforhold i Oregon kan minde om Bourgogne, og er meget velegnet til den svære kunst det er at producere elegante vine. Vinmarkerne dyrkes efter Økologiske og Biodynamiske principper og man plejer markerne så bæredygtigt som muligt for at skåne naturen. God fornøjelse!
link til arrangement


Lokation:
Philipson Wine
Kokkedal Industripark 10
2980 Kokkedal
Dato: 14/11
Tid: 19-23
Pris: 1000 kr

Philipson Wine
Kokkedal
www.philipsonwine.com/