Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Winemakers dinner

Eksklusiv Michelin- og vinoplevelse på Kokkeriet

En Winemakers Dinner med Dúzsi Tamás Winery på Michelin Restaurant Kokkeriet er en eksklusiv mad- og vinoplevelse på et højt gastronomisk og vinøst niveau.

Mød en af Ungarns mest berømte og bedste rosé- og rødvinsproducenter -Tamás Dúzsi til en intim og unik smagning. Vingården finder man i Szekszárd, der ligger på samme breddegrad med den kendte fransk Cotes du Rhone. Szekszárd område er Ungarns ældste og en historisk verdenskendt vinregion.

Tamás Dúzsi har beskæftiget sig med vindyrkning siden 1964 og har områdets bedste marker. Han laver elegante, vinøse, flotte og kraftige vine på både internationale og områdets klassiske druer Blaufränkisch og Kadarka. Her dyrker han i alt ca. 60 ha vinmarker og lægger stor vægt på miljøbeskyttelse og biodynamiske principper. Tamás Dúzsi har modtaget titlen som Årets Bedste Vinproducent i 2014 og hans vine rejser verden rundt og opnår fremragende anerkendelser - 35 medaljer for rosévine fra le Mondial du Rosé World Championship i Provence. Flotte priser fra Mudus Vin, Vinalies Internationales Paris, VinAgora, Citadelles du Vin. Sidst men ikke mindst, har Tamás Dúzsi vundet guld medaljen for hans helt unikke rødvin 2009 Görögszó (Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc) på Challenge International du Vin 2015 - Ungarsk vin på første plads for første gang i vinhistorien!

I køkkenet har Morten Krogholm sammensat en særdeles spændende menu med 13 serveringer, der matcher de 13 fremragende ungarske vine.Menuen fastlægges endeligt 1 måned inden arrangemnetet, da der udelukkende anvendes årstidens bedste råvarer. Der vil blive smagt på det bedste vine fra Tamás Dúzsi Winery, også vintage og årgangsvine. Der er begrænset antal af kuverter til dette prestigiøse arrangement. Prisen er 1499Kr. pr. pers.

Book din billet på https://billetto.dk/e/winemakers-dinner-pa-kokkeriet-billetter-309515 eller 71 72 32 53.

Vi kan garantere Jer en oplevelse, I aldrig glemme!

OBS! Købte billetter refunderes ikke - heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet.

link til arrangement


Lokation:
Restaurant Kokkeriet
Kronprinsessegade 64
1306 København
Dato: 18/10
Tid: 18:30-22
Pris: 1499 kr

PaTrio Vin