Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Vinsmagning

GRATIS smagning Alto Adige, sydtyrolske dråber

Som du måske har opdaget, har vi åbnet "Distinto Tasting Room & Shop" på Amerika Plads 25D, 2100 København Ø - Og vi er vilde med det! Lokalet fungerer som vores webshops "forlængede arm" og hver torsdag, fredag og den første lørdag i måneden kan du smage et varierende udvalg af vine hos os! Hver uge er der et tema for smagningen, hvor vi åbner 4-8 forskellige vine, som du kan smage ganske gratis. Der vil desuden være særligt gode priser på de vine, der er på smagning.

Denne uges tema: "Alto Adige - Fremragende sydtyrolske dråber"
Italien er mest kendt for de røde vine. Det betyder desværre at landets hvidvine nogle gange kommer til at stå lidt i skyggen, hvilket er en skam, da især det nordligste Italien producerer hvidvine af høj kvalitet. Derfor sætter vi i denne uge fokus på området Alto Adige i det nordøstligste Italien, og åbner vine fra Kellerei St. Paul's, der producerer en portefølje af kvalitetsvin til en fornuftig pris.

Alto Adige er kendt for velproducerede, stilrene og syreholdige vine. Hoveddruen er Pinot Grigio, men internationale druesorter anvendes også i høj grad - blandt andet Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Blanc og Gewürtztraminer.

Der er med andre ord noget for enhver smag, så kig forbi og bliv klogere på Alto Adige.

Lokation:
Distinto Tasting Room & Shop
Amerika Plads 25D
2100 København Ø
Dato: 10/10
Tid: 13-18
Pris: Gratis