Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Vinsmagning

Eksklusiv Winemakers Vinsmagning

Mød en af Ungarns mest berømte og bedste rosé- og rødvinsproducenter – Tamás Dúzsi til en unik vinsmagning. Han kommer til at tage jer på en rundrejse i Ungarns vindistrikter og vinunivers – der bliver smagt på de bedste vine fra Szekszárd område, også vintage og årgangsvine.

Tamás Dúzsi har beskæftiget sig med vindyrkning siden 1964 og har områdets bedste marker. Han laver elegante, vinøse, flotte og kraftige vine på både internationale og områdets klassiske druer Blaufränkisch og Kadarka. Her dyrker han i alt ca. 60 ha vinmarker og lægger stor vægt på miljøbeskyttelse og biodynamiske principper. Tamás Dúzsi har modtaget titlen som årets bedste vinproducent i 2014 og hans vine rejser verden rundt og opnår fremragende anerkendelser – 35 medaljer for rosévine fra le Mondial du Rosé World Championship i Provence. Flotte priser fra Mudus Vin, Vinalies Internationales Paris, VinAgora, Citadelles du Vin. Sidst men ikke mindst, har Tamás Dúzsi vundet guld medaljen for hans helt unikke rødvin 2009 Görögszó (Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc) på Challenge International du Vin 2015 – Ungarsk vin på første plads for første gang i vinhistorien!

Der skal smages 7 forskellige rødvine og hertil serveres en lækkert tapasanretning i et mix af skinke, paté, pølse, ost med tilbehør og lidt til den søde tand.

Tilmelding og indbetaling sker via MobilePay 71 72 32 53 – husk at angive antal og navn på deltager(e). Vi bekræfter din tilmelding pr. sms. Der er begrænset antal af billetter, book din plads allerede i dag.

Vi kan garantere Jer en oplevelse, I aldrig glemme!


Lokation:
PaTrio Vin
Frodes Have 48
3650 Ølstykke
Dato: 17/10
Tid: 18-20
Pris: 249 kr

PaTrio Vin