Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Vinrejse

Kursus i Vin & Mad matching i Firenze

Tag med til Firenze på vinrejse med intensivt kursus i sammensætning af vin og mad,
hvor du lærer grundprincipperne til at vælge den bedste vin til maden – eller omvendt.
Gennem fire aftener med sommelier Daniele Bartolozzi hører du om principperne for at matche vin og mad, og får smagsprøver så principperne kan prøves i praksis.
Derudover er der to besøg på vingårde med undervisning og frokost hvor vi matcher vin og mad. Vi besøger også Pastificio Fabbri og hører om hvordan kvalitetspasta fremstilles efterfulgt af en frokost med forskellige pastaretter og vine til matching.
Kurset afholdes i samarbejde mellem WineClass www.wineclass.dk og Il Santuccio www.ilsantuccio.it, og er på sommelier-niveau, men forbeholdt private med interesse for vin.
Kurset foregår på engelsk og er den ene af tre dele på sommelierkursus for private. Kurset kan tages uafhængigt af de to andre dele. Læs mere her: https://wineclass.academy/kurser/
Il Santuccio udsteder et diplom til deltagerne som bevis på deltagelse i tredje del (3. grad). Diplomet er naturligvis godkendt hos WineClass som en del af det samlede kursus.
De Danske Vinrejser er teknisk arrangør. Se hele programmet her: www.vinrejser.dk/vinrejser/efteraarsrejser/wineclass-toscana.
link til arrangement


Destination: Firenze
Italien
Dato: 15/10
Varighed:6 dage
Pris: 6875 kr

WineClass Aps
København
www.wineclass.academy