Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Vinkursus

Grundskole i vin

Der er altid nyt at lære, og vinverdenen forandres konstant. Men vinens verden er også fuld af mange fagudtryk og forskellige regler og navne, der kan være svære at forstå. Sikkert er det dog, at vin er en smagssag, og det vigtigste er at finde frem til det, man selv godt kan lide. Vin er med andre ord subjektivt.

Til "Grundskole" smager vi på vine, der hver især kan give dig et godt eksempel på nogle typiske og grundlæggende karaktertræk. Du får grundlæggende basisviden om druer, om lande, om de mest klassiske områder samt vintyper. Du vil også lære smageteknikker, og hvordan du vurderer den enkelte vin.

Når du har dette på plads, er du godt klædt på til at undgå fejlkøb og dårlige vinoplevelser, næste gang du skal vælge vin.

Du vil under en Grundskole i vin, hos Kjær & Sommerfeldt komme igennem en række særligt udvalgte, som hver især repræsenterer et klassisk udtryk for druen eller området vinen stammer fra.

Der vil i løbet af aftenen blive smagt på en Champagne, en aromatisk og frisk hvidvin, en fadlagret Chardonnay, en Pinot Noir, en Sangiovese samt en klassisk mere kraftig rødvin.

Smagningen foregår i vores smukke lokaler på Gl. Mønt og afholdes af vores dygtige vinkonsulent. NB. Smagningen vil foregå på dansk.
link til arrangement

Lokation:
Kjær & Sommerfeldt
Gl. Mønt 4
1117 København
Dato: 24/8
Tid: 17-19
Pris: 399 kr