Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Vinkursus

Mousserende vine - Vinøs Vinskole

Mousserende vine er bedst kendt fra champagne – et af verdens største brands. Men det er meget mere end champagne – der er i hvert fald 6 metoder man kan producere mousserende vine på. Ud over Champagne er der flere kendte typer, som for eksempel Cava, Cremant, Prosecco, Petillant og Lambrusco. Vi kaster os ud i det og bliver fortrolige med boblerne.
På Vinøs Vinskole får du en dybere indsigt i druen, jorden, processen og menneskene bag og får afdækket nogle af vinens myter og mysterier.. Hele 8 aftener i vinens tegn. Vinskolen strækker sig over 5 måneder og afvikles i to parallelle hold. Det giver dig fleksibilitet til at vælge hvor mange moduler du vil tage, hvad der er mest interessant for dig – og den optimale dato.
Vinen venter

link til arrangement


Lokation:
Vinøs Vinbar
Lergravsvej 30
2300 København S
Dato: 31/10
Tid: 18:30
Pris: 350 kr