Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Vinkursus

Vinskole over 3 aftner - Basis Vinøs

Vinøs Vinskole afholdes en række aftener i den mørke vintertid.
Det er ideelt for alle, der holder af at nyde et glas vin, og som er nysgerrige efter at vide mere om, hvad der er i glasset.

På Vinøs Vinskole får du en dybere indsigt i druen, jorden, processen og menneskene bag og får afdækket nogle af vinens myter og mysterier.

Vi fortæller om grundbegreber inden for vinsmagning, smageteknik og vinservering – og gør dig klogere på vindyrkning, vinfremstilling, vinopbevaring, jordbund og de klassiske druesorter og vindistrikter.

Hver undervisning afsluttes med lidt ost, pølse og paté og lidt mere af de vine, vi har smagt på.

Basis Vinøs (i alt 3 aftner inkl i prisen)

Onsdage den 23. januar, 30. januar og 06. februar 2019.
Kl 19.00-21.30.

Over 3 aftener smager vi os gennem enkelte områder og udvalgte temaer fra vinens verden. Du bliver fortrolig med vinen i glasset ved intens og pædagogisk smagning. Du får indblik i baggrundshistorier, nyeste trends og sammenhængen mellem druer, vinifikation (produktion), jordbund og klima i de enkelte områder/lande.

Du lærer også om grundbegreberne i smagning, dekantering, mad- og vinsammensætning, etiketlæsning og opbevaring af vin.
Det vigtigste er selvfølgelig at smage.

Du får en kommenteret smagning af seks til otte gode vine
(inkl. i prisen). Der afsluttes med lidt ost, pølse og paté og lidt mere af de vine
der er smagt på.

Vores underviser er André Devald, som har beskæftiget sig professionelt med vin i 25 år. André har skrevet for en lang række medier, bl.a. Vinbladet, Gastro, Smag & Behag og Penge & Privatøkonomi. Han har yderligere oversat og bearbejdet et utal af bøger om vin, øl og spiritus, og udgav i 2007 bogen “Vinene fra Châteauneuf-du-Pape”.

Derudover arbejder André som guide på vinrejser, holder foredrag og har i mere end 10 år undervist på Vinakademiet (Sommelieruddannelsen) i bl.a. fransk, tysk og østrigsk vin. På den grafiske front udarbejder André kort over alverdens vinområder til vinbøger, -magasiner og andre publikationer i ind- og udland.

link til arrangement


Lokation:
Lergravsvej 30 (Hjørnet af Strandlodsvej)
200 meter til Øresund Metrostation
2300 København S
Dato: 23/1
Tid: 19-21:30
Pris: 995 kr