Vinkalender
Beaujolais Nouveau, kastanjer og dagens fangst
Opråb!
Årets første saft fra Beaujolais er i hus, og dette skal fejres med ristede kastanjer, iskold beaujo og en herlig middag.
I samarbejde med Østerbros egen Thorkild Thyrring, Mads Rudolf fra Petillant Vin, vil Frej Helstrand og Birk Voss, henholdsvis Kødbyens Fiskebar og Musling Bistro, servere det helt nye Gamay, men også ældre flasker fra sjove årgange.
Vi starter aftenen 18.30 med ristede kastanjer og den spritnye Beaujolais. 19.00 går vi til bords.
Muslings kokke steger dagens fangst og serverer hjemmelavet kimchi, samt sæsonens kål og rødder fra Birkemosegaard.
I glasset lidt ældre Beaujolais med mere tyngde.
Fra 20.30 vil der være åben vinbar med yderst fordelagtige priser, Jacques Brel på stereoen og halm i knæhaserne.
Billetprisen for ristede kastanjer, middag og 2 glas beaujolais
er 295,- kr.
Beaujolais Nouveau
Beaujolais Nouveau er en rødvin fremstillet på Gamaydruen i Beaujolais i Frankrig.
Vinen bliver hvert år frigivet til salg tredje torsdag i november efter den kun har gæret i et par uger.
Tidligere tiltrak Beaujolais Nouveau Dagen sig stor opmærksomhed, blandt andet gav det omfattende
link til arrangement