Alt om Vin Facebook Twitter Nyhedsbrev

Vinsfestival

Rhônevinfestival 2018

Inter Rhône og The Wine Company har fornøjelsen af at invitere til den 15. udgave af Rhônevinfestivalen, der afholdes lørdag den 15. september 2018.

Som traditionen foreskriver, er det Dansk Vincenter i Avedøre ved København, som lægger lokaler og vinmarker til vinfestivalen. Igen i år forventer vi at du kan møde 20-25 udstillere og smage ca. 200-250 vine fra nogle af de bedste producenter fra danskernes foretrukne vinområde i Frankrig.


Events ved Rhônevinfestival 2018: vinkonkurrencer og "kultvine"
Igen i år vil der være en publikumskonkurrence, der kårer vinfestivalens bedste hvide, røde og søde Rhônevin - samt "Best Buy" under kr. 100,-. Der trækkes lod om vinpræmier blandt alle deltagere i afstemningen. Herudover vil der hos de enkelte udstillere være mulighed for at smage på specielle dyre "kultvine" (400+ kr/flaske) mod betaling pr. glas.


Festivalprogram:
11.00 Officiel åbning ved Ambassade de France au Danemark
15.00 Konkurrence om bedste hvide-, røde-, og søde Rhônevin samt "Best Buy" slutter
15.45 Vinderne af konkurrencen offentliggøres
16.00 Vinfestivalen lukker


Tilmelding og betaling
Vi begrænser deltagerantallet igen i år, så det er til at komme til ved smagebordene. Derfor tilråder vi hurtig tilmelding, så er du sikker på at få billet.

Rhônevinfestivalen er speciel, fordi entrébilletten gælder for hele dagen og ikke kun en 1-2 timers smageperiode. Vi vil gerne give dig tid til at smage og til at danne dig et overblik.

Du kan vælge mellem følgende billettyper:
• 275 kr. for entré
• 350 kr. for entré & frokostsandwich (stegt kyllingebryst m. sprød bacon, salat og karrydressing)
link til arrangement


Lokation:
Dansk Vincenter
Byvej 55
2650 Hvidovre
Dato: 15/9
Tid: 11-16
Pris: Ikke oplyst


The Wine Company ApS
Herlev Herlev
www.thewinecompany.dk